Bli trädgårdsbloggare

Har du ett brinnande intresse för trädgård? Har du lätt för att formulera dig i text? Då skulle kanske rollen som trädgårdsbloggare vara något för dig! Nu står de svenska trädgårdstiderna för dörren och många människor är sugna på att få sätta spaden i jorden. Att få odla på egen hand och se hur ett frö, en lök eller planta får komma till liv är något alldeles speciellt.

Grön inspiration

Den här tiden på året söker människor mycket inspiration för att få ihop sin drömträdgård. Vissa drömmer stort, andra småskaligt. Dessutom är vissa är nybörjare och söker information och inspiration från grunden, medans andra har mycket erfarenhet i fingrarna. Hur som helst, ingen blir någonsin fullärd! Det finns alltid nya saker att lära och andra saker att förbättra. För inspiration läs mer här.

Trädgården

Det är lätt att tro att trädgården uteslutande innefattar växter, men så är inte fallet. Redskap i olika former och funktioner, funktionella kläder, gödningsmedel, bevattningssystem. Det finns mycket som tål att tänka över! Oavsett måste du och växterna trivas i en trädgård, och då gäller det att se till båda sidors preferenser.Avslutningsvis ser vi fram emot en grön och skön vår och sommar, och vem vet? Det kanske är du som är rätt person för att inspirera andra!