För dig som söker efter nya badkläder

När du ska åka iväg på nästa solsemester kan det vara kul med nya badkläder. Därför borde du vara ute i god tid när det är dags att inhandla en ny bikini eller baddräkt.

Det kan vara svårt att veta vart du ska börja när du letar efter kläderna du ska ha på stranden. Du vill vara snygg men samtidigt också sofistikerad och kunna hoppa i vågorna. Denna länk tar dig vidare till inspiration för ditt nästa inköp av badkläder.

Matcha eller inte

Den stora frågan är om du ska matcha dina delar till din bikini. Det kan finnas för- och nackdelar med att matcha bikinidelarna. Den självklaraste aspekten är att du kan lätt packa ner den och hitta de olika delarna som passar med varandra. Men det finns också den estetiska aspekten att ha i åtanke.

Det har blivit mer populärt på senare tid att ha på sig olika delar för både över och underdel. Modeexperter säger att det beror på att det visar på en nonchalant attityd och det verkar som att du inte bryr dig om vad du har valt att ha på dig. Fast i själva verket har gjort ett taktiskt och strategiskt val.