Matbloggar

Ni som är ute på matbloggar har med största sannolikhet stött på många kända kockar och bagare. Det finns så klart också många mindre kända skribenter som lockar med goda recept och bilder.

sh_food_indian_dish

Tre tjejer i köket

En matblogg skapad av Elin, Maria och Helena. Här delar dom med sig av sin matresa genom livet. Mat dom själva lagat med receptlänkar och bilder på mat dom ätit. En intressant blogg som inte enbart avhandlar ätbart, om än detta är prio i bloggen. Du får följa med på resor och upplevelser på vägen.

Jennys matblogg

En matblogg skapad av Jenny. Hon gör all typ av mat och lagar mycket pasta, potatis och gärna lite gott bröd till maten. Hennes intresse för mat har även blivit hennes arbete. Bloggen handlar i första hand om hennes mat, men du får även ta del av renovering, inredning och resor.

Leila

Leila Lindholm är en av Sveriges mest kända kockar. Hon har skrivit böcker och spelat in otaliga TV program med matlagning och bakning. Hon har idag en blogg med recept och tips och även en egen butik med köks produkter. Bloggen visar upp Leilas vardag med mat och receptlänkar blandat med produkter ur hennes butik.