När kroppen säger ifrån och du behöver hjälp

Att få njuta av livet och allt de har att erbjuda är en målbild de allra flesta har. Men ibland kan kroppen säga ifrån vilket innebär att det vardagliga livet inte blir lika härligt som det kan vara. Hos Muskelcentrum kan du få hjälp med de besvär du upplever för att få en bättre vardag.

Då kan du söka hjälp hos en naprapat

Du kan söka hjälp hos en naprapat om du upplever besvär eller smärta när du utför olika rörelser. Smärta i leder eller muskler kan finnas i områden kring nacke, rygg eller axlar. Du kan exempelvis söka hjälp hos en naprapat om du upplever något av följande besvär: nackspärr, löparknä, musarm eller ryggskott.

Så fungerar naprapati

En naprapat behandlar dina problem manuellt vilket innebär att behandlingen sker utan några ingrepp eller mediciner. Under själva undersökningen försöker naprapaten komma fram till orsaken till dina besvär. Behandlingsplanen kan därefter se annorlunda ut för alla patienter. En del kan massage medan andra får mobilisering för att lindra dina besvär. Det är även vanligt att naprapaten försöker komma fram till vad det är i din vardag som orsakat problemen. När de hittat orsaken kan du exempelvis få ett träningsschema du ska följa för att undvika att besvären kommer tillbaka.