Planera inför skolstarten

Nu är det snart dags för skolstart igen och många skolbarn är nervösa och pirriga. Men för att få en sådan bra skolstart som möjligt kan vi behöva planera en del. Detta känns lika svårt varje år då skolstarten alltid kommer som en överraskning, men frukta inte! Det behöver inte vara så jobbigt, vi är alla i samma situation.

Skaffa nytt skolmaterial

När våra barn (eller vi själva för den delen) börjar skolan igen är det mycket att tänka på. Det spelar ingen roll hur gammal eleven är; vid skolstarten är det många datum och information att hålla koll på. Med en kul kalender och rolig penna blir detta genast mycket enklare, då man automatiskt vill använda dem så mycket som möjligt. De yngre eleverna får dessutom möjlighet att öva på just datum och att skriva, vilket är ytterligare ett plus. Här kan du shoppa loss på allt du behöver, från kalendrar till pennor och sudd, och mycket, mycket mer.

Varför skolmaterial är viktigt.

Vi har sett gång på gång hur viktigt det är med ordentliga skolmaterial för att lyckas i skolan. Mycket bidrar skolan med, men inte allt. För att enklare hålla koll på vad som sker under lektionen, och vad som ska göras hemma, är pennor, block och kalendrar livlinan vi alla kan behöva.