Skriva om inredning

Är du intresserad av inredning eller mera särskilt att skriva om inredning? Du vill kanske inspirera andra att hitta sin egen stil eller berätta om olika inredningsstilar. Om du känner att det är något du vill kanske du kunde börja med en blogg som handlar om inredning.

Inriktning på din blogg

Du kan fotografera ditt eget hem och berätta om din egen inredning. Varför inte fotografera olika caféers inredningar, med ägarens lov, och berätta vilka deras inspirationskällor varit. Ditt fokus kan vara på olika inredningsstilar genom tiden, eller varför inte specifikt ett årtionde, till exempel 1950-talet. Klicka dig vidare här för inspiration.

Utseende på din blogg

Det kan löna sig att noga tänka igenom hur du vill att din blogg ska se ut. Hur mycket är text och hur mycket är bilder. Ska bilderna vara stora som täcker hela rutan eller däremot mindre med mera text? Du kan undersöka andras inredningsbloggar för att får tips och idéer.

Sponsorer för din blogg

Om målet är att få extra inkomst eller till exempel få priser för olika utlottningar på din blogg kan du kontakta olika företag. I detta fall kan du även fråga om du får länka deras sida i din blogg. Kom ihåg att göra innehållet så intressant som möjligt för att i sin tur få många följare.