Vad ska du blogga om?

Att välja ämne att blogga om är viktigt. Försök hitta ditt intresse och blogga om detta. Detta gör det hela så mycket enklare att blogga.

Om du till exempel har ett stort trädgårdsintresse så kan du under sommaren ge en bra bild om hur din egna trädgård ser ut. Du kan blogga och ge tips på bästa resultat för att lyckas i den egna trädgården. Försök att fotografera dina odlingar från att det du sår till det börjar blomma och växa. Detta ger besökarna en bra bild på hur det går för dig. Ta även med sådant som du inte lyckas så bra med. Det är bara bra att vara ärlig och inte måla upp någon bild på en perfekt trädgård.

Skriv mycket text då detta hjälper din blogg att synas på exempelvis Google. Men också att besökarna inte bara möts av en massa bilder. Du kan skriva hur man ska gå tillväga för att odla en viss växt. Det finns säkert hur mycket som helst som du kan skriva om som trädgårdsodlare och som du kan dela med dig till dina besökare som har ett trädgårdsintresse. Om du får någon gästbloggare som också kan delge sina tips så blir det något som kan intressera många.