Vilken är din favoritdoft?

Blommig, fruktig, orientalisk, citrus eller kryddig? När det kommer till parfymer finns det många olika dofter att botanisera bland, och du kommer definitivt att kunna hitta din online.

Hur är en doft uppbyggd?

En doft består av en toppnot, hjärtnot och basnot. Toppnoten är det första du känner och den som försvinner snabbast. Därefter kommer hjärtnoten som oftast är blommig och stannar kvar lite längre. Sist hittar du basnoten som är den tyngsta delen av doften, och den som dröjer sig kvar allra längst. Mysk är ett vanligt exempel.

Svårt att välja?

Det kan vara lätt att förföras av alla vackra flaskor som finns när man shoppar online. Då kan det vara bra att ta hjälp av en sida som denna där du kan diskutera och få råd från andra passionerade doftälskare.

Inred med doft

Visste du att du kan inreda med doft för att skapa ett unikt och personligt hem? Du hittar åtta smarta tips på hur du gör detta här.

Din signaturdoft

En signaturdoft uttrycker din personlighet lika mycket som dina kläder eller de accessoarer du bär. Oavsett om du letar efter en doft för dig eller ditt hem så hittar du det bästa urvalet här.